serwkomp 14.05.2016 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2016 (edytowane) Witam. Czy można nanosić po zagruntowaniu gładź szpachlową na gazobeton , widziałem taki GIPSAR ? http://www.atlas.com.pl/pl/produkty/grupa/148/13/-/488/GIPSAR_UNI_-_WZMOCNIONY_POLIMERAMI Edytowane 14 Maja 2016 przez serwkomp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 14.05.2016 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2016 Witam. Czy można nanosić po zagruntowaniu gładź szpachlową na gazobeton , widziałem taki GIPSAR ? http://www.atlas.com.pl/pl/produkty/grupa/148/13/-/488/GIPSAR_UNI_-_WZMOCNIONY_POLIMERAMI Zawiodles mnie, juz myslalem ze zapytasz czy gips jest radioaktywny albo cos podobnego A co do pytania, jak sama nazwa wskazuje gips jest szpachlowy, czyli do szpachlowania a nie do tynkowania. Poza tym na stronie do ktorej podales link jest jak byk grubosc warstwy 2mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 14.05.2016 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2016 (edytowane) Ok ale można nałożyć to ? musze zrobić kawałek ścianki pod rozdzielacz. metr na metr można tym ?Został mi klej izolbet do gazobetonu czy może tym nanieść i tyle ? Edytowane 14 Maja 2016 przez serwkomp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 14.05.2016 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2016 Dobra koniec tematu. Dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezary.pl 14.05.2016 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2016 Dobra koniec tematu. Dzięki za odpowiedzi. No nie obrażaj się, i mam nadzieję że rozdzielacz to wybaczy:) Pozdrawiam Cezary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 15.05.2016 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 Bez komentarza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 03.06.2016 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 Witam. Czy można nanosić po zagruntowaniu gładź szpachlową na gazobeton , widziałem taki GIPSAR ? http://www.atlas.com.pl/pl/produkty/grupa/148/13/-/488/GIPSAR_UNI_-_WZMOCNIONY_POLIMERAMI Szanowny Panie, gips szpachlowy jest przeznaczony do nakładania cienkowarstwowego i raczej nie nadaje się do tynkowania pomieszczeń, nawet jeśli mówimy o mniejszych powierzchniach. Jeśli ścianka jest wykonana z gazobetonu, to powłoka może być zbyt cienka i narażona po pewnym czasie na pękanie oraz odpadnięcie. Lepszym wyjściem jest odkurzenie powierzchni, jej zagruntowanie gruntem głęboko penetrującym (np. ACRYL-PUTZ® GP 41) i użycie tynku gipsowego. Pozdrawiam serdecznie, E-rzecznik FFiL Śnieżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts