trocha 14.05.2016 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2016 Wanna którą wybraliśmy ma delikatnie pochyłe brzegi. Nigdy nie montowałem parawanu na wannie. Czy parawany trzymają się tylko ściany, czy muszą też opierać się na wannie? Spadek nie jest duży, ale jednak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 14.05.2016 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2016 (edytowane) Można kupić parawany szklane mocowane tylko do ściany . Występują też w wersji z zawiasami , można obracać . Mają jednak uszczelkę od spodu , aby woda dołem się nie sączyła . Jeżeli pochył wanny jest niewielki , to będzie ok . Edytowane 14 Maja 2016 przez vadiol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trocha 15.05.2016 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
watka 16.05.2016 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 prawda, w tym przypadku też mi się wydaje, że szklany parawan mocowany do ściany będzie najodpowiedniejszym rozwiązaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts