valuee 15.05.2016 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 Hej, wiecie jak w najlepszy sposób uzyskać wysokie odszkodowanie od szefa za wyparek na budowie? Pracowałem na czarno to prawda ale on teraz nic mi nie chce dać a spadłem z rusztowania i złamałem obie ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 15.05.2016 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 Postępowanie jesteś w stanie przeprowadzić sam bez haraczu dla kancelarii prawnej. Pisać możesz mimo złamanych obu rąk.Wujek Google poprowadzi za rączkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
valuee 31.05.2016 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Już mam! Bardzo mi pomogli, a Wam dzięki za pomoc ) https://codex.org.pl/odszkodowania/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts