ifar 15.05.2016 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 Hej,Mam podloge drewniana. Dab lakierowany mat. Bede niedlugo skrecal lozko. Czy cos powinno sie podlozyc pod too lozko, zeby podloga sie nie porysowala, nieodksztalcila ppd ciezarem lozka? Tak samo inne meble, szafki, szafy,, itp??Dzieki za rady, jestem nowy w tych sprawach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damian85 15.05.2016 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 Zależy co zamierzasz robić na tym łóżku:D Jak co tydzień nie robisz przemeblowania w pokoju to wsumie nic nie musisz robić, jedynie pod krzesło/taboret przyklej filc (w sklepach budowlanych gotowe samo przylepne w róznych rozmiarach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ifar 16.05.2016 05:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 No dobrze, a co z krzesłami na kółkach do biurka komputerowego? Da rade jakos je zabezpieczyc? Bez uzywania plastikowych mat, ktore mi sie osobiscie bardzo niepodobaja?Poza tym obawialem sie, ze lozko oraz inne meble moga sie po prostu odcisnac na drewnianej podlodze. Tego sie balem i boje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damian85 16.05.2016 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 podłoga dębowa jest wytrzymała i dość twarda, w przeciwieństwie do sosny. Skoro już ją masz i nic ci się nieodcisneło to się już nieodciśnie, krzesło też nienarobi szkód, ewentulnie możesz kółka wymienić na kauczukowe. Trzeba się postarać aby uszkodzić taką podłoge ( np. upadek młotka z 2m) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greghus 17.05.2016 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 możesz nakleić na nogi takie podkładki fajne, albo kupić np. na targu są takie podkładki z pianki czy gumy nie wiem dokładnie. To w 100% powinno wystarczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts