damian515 15.05.2016 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 Witam Kupiłem stary dom do remontu po starszych osobach jak wiadomo w takim domu nie ma łazienki za to jest stary piec kaflowy do rozbiórki oprucz domu sa pomieszczenia godspodarcze. A wiec d poczatku chciałbym aby ktoś doradził mi jak sensownie podzielic ten dom bo szczerze mowiac nie mam pomysły przedstawiam rysunkiem w paincie jak jest teraz co do numerków 1 to obecna kuchnia 14m2 2 to pokój 15m2 3 to niby salon około 20m2 4 to ganek przedsonek nie wiem jak to nazwac 6m2 5 to taki mały składzik z schodami na strych 5m2 wymiary podaje tak +/- zołtym kolorem zaznaczyłem okna drzwi z pomieszczenia do pomieszczenia czerwonym drzwi głowne kolorem jasno zielonym łazienki brak moze ktos pomoze jak przebudowac ten dom w miare rozsadznie aha i bedzie podnoszony dach oraz mieszkania na poddaszu wiec chciałbym gdzies ulokowac te schody na góre w tym remocie Ma ktos moze podobny dom albo jakas wizje jak to zrobic ?? prosze o pomoc i z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 19.05.2016 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Damian zacznij od dużego czytelnego szkicu i pokazania które ściany są nośne a które nie, i jak chciałbyś by wyglądał parter a jak poddasze. Daj informacje to może ktoś się odezwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts