Letka 26.07.2004 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Poddaje sie - nie wiem czym i jak czyścic deskę barlinecką. Ciągle robia sie smugi po szmatach czy mopie. Używam Pronto do czyszczenia lunb Pronto do połysku i nic. Ciągle smugim, mam dość. Przecież nie będę froterować podłóg. Może ktoś wie gdzie poprłniam błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 26.07.2004 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 ja czyszcze woda z domieszką PROTEKTORa z Barlinka - nie mam zadnych smug... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Letka 05.08.2004 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 ja czyszcze woda z domieszką PROTEKTORa z Barlinka - nie mam zadnych smug... Dzieki - gdzie kupić ten środek - w marketach czy w sklepach z deskami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 05.08.2004 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 w kazdym sklepie z barlinkiem powinni miec . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts