arcturus86 16.05.2016 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Witam jestem tutaj nowy na forum i nie wiem gdzie szukać pomocy w moim problemie. Jestem właścicielem drewnianego domu 14m x 5m. I dzisiaj przyszedł do mnie chętny nabywca i powiedział że jest zainteresowany przeniesieniem budynku do swojego skansenu. I nie mam zielonego pojęcia na jaką kwotę go wycenić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariober 16.05.2016 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 widziałem ostatnio program jak jeden gościu z mazur skupuje i remontuje takie domy - to niektórzy dają mu je za darmo byle mieć spokój ruderą inni liczą drewno i w cenie opału . Ja dał bym 5tysi za taki by go zrobić , ale ja nie jestem pasjonatem takich staroci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts