krzysiek_1977 16.05.2016 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Witam. Mam pytanie do osób, które maja doswiadczenie i pojecie jak zabudowac drewniane schody . Chcialbym zabezpieczyc schody, gdyz mam dwojke malych dzieci i upadek z takiej wysokosci moglby sie skonczyc nieciekawie. Szukam prostego, solidnego rozwiazania, bez fajerwerkow. Czy moze mi ktos praktycznie poradzic jak najlepiej to zrobic bez pakowania sie w wielkie koszty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asw.sikor 03.07.2016 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 Poradziłbym schody z nierdzewki. Wbrew pozorom wcale nie są najdroższe. Za daleko do mnie abym je zamontował ale mogę doradzić w kwestii elementów "do samodzielnego montażu". Nie polecam w tym wypadku supermarketów budowlanych bo wcale nie są najtańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts