marlowe 17.05.2016 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Przenoszę temat z zapytaniem, co to może być za kamień? (zdjęcie na dole) Jesli ktos ma wiedzę proszę o informację pod jaka nazwą go szukać lub gdzie kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaz1719505673 19.05.2016 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Przenoszę temat z zapytaniem, co to może być za kamień? (zdjęcie na dole) Jesli ktos ma wiedzę proszę o informację pod jaka nazwą go szukać lub gdzie kupić Chodzi ci o ścianę czy podłogę ? , na ścianie może być albo naturalny łupek kwarcytowy albo betonowa imitacja, na podłodze - nie wiem zbyt słaba jakość zdjęcia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marlowe 19.05.2016 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Dziekuje za trop, znalazłem to co chciałem, co prawda nie ze zdjęcia, ale kamień taki o jakim marzyłem, nigdzie go nie mogłem znalezć (poza moją wyobraźnią ) To jest to co bedę miał w ...salonie: http://marmurowe.pl/kamien-elewacyjny-okladziny-scienne/37-kamie-elewacyjny-lupek-rdzawy-merapi-15x55.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaz1719505673 19.05.2016 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Cieszę się że mogłem ci pomóc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts