FoxTrott 17.05.2016 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Witam. Potrzebuję opinii w sprawie przebudowy kostki z lat 70-tych. Mam plan żeby dobudować dach z poddaszem użytkowym na 2 duże pokoje. Do tego chciałbym całość ocieplić i wstawić rolety. Pytanie czy to jest możliwe i w jakiej kwocie mniej więcej bym się zmieścił? Stan pierwotny chciałbym uzyskać dokładnie coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 19.05.2016 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Zadaj sobie pytanie czy to będzie tylko dach i pokoje na poddaszu czy cała reszta z dołem włącznie. Instalacje, tynki, podłogi itp. Da się wszystko za odpowiednią kwotę i z myślącym kierownikiem... U mnie w domu z lat 60 musiałem zerwać tynki, zdjąć instalacje i praktycznie wyszedł nowy dom... Koszt niestety ogromny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FoxTrott 19.05.2016 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 (edytowane) Tylko dach i ocieplenie całości. Instalacje są ok. Elektryczna wymieniana jakieś 10 lat wstecz. W 150k zmieściłbym się? Chciałbym mieć idealnie to samo co na ostatnim zdjęciu. I mały taras na samej górze. Edytowane 19 Maja 2016 przez FoxTrott Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts