gzeho 18.05.2016 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Witam W remontowanym domu muszę wymienić wrota garażowe na takie samo rozwiązanie - czyli obite drewnem i z okienkami. Jestem na etapie szukania firmy, która wykona mi takie wrota (plus drzwi zewn, ale to dodatek). Dodatkowo chciałbym dobrac do nich napęd. Chciałbym też napęd do bramy, która będzie się znajdowała przed tymi wrotami, więc dobrze byłoby żeby był jednej firmy. Czy możecie polecić taki napęd i może producenta wrót? Czy napęd może być sterowany ze smartfona? Poniżej obecne wrota i wersja nowa z projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gienek.w 04.07.2016 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Nie wiem czy już masz swoje wrota gotowe?, ale co do napędy jezeli zależy ci na cenie, to kiedyś do zwykłego napędu do bramy garażowej zrobiliśmy przeguby i otwierał takie wrota, po prostu chodziło o cenę.. Inaczej musisz zamontować napęd do bramy skrzydłowej i to trochę kosztuje. Lepiej wyjdzie przerobić wnękę i zamontować bramę segmentową.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts