Martino Z33 19.05.2016 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Witam wszystkich forumowiczów.Mam pytanie dotyczące montażu brodzika.Zakupiłem brodzik ze zintegrowaną obudową czyli brodzik składający się z jednej części podpierany jedną regulowana noga na środku http://www.leroymerlin.pl/wanny-i-kabiny-prysznicowe/kabiny-brodziki-i-akcesoria/brodziki-prysznicowe/brodzik-comfo-schedpol,p342796,l2121.html Niestety nie wiem jak go zamontować a raczej przytwierdzić do podłoża i ścian żeby podczas użytkowania nie "odjeżdżał" Nie wiem czy ten brodzik jest w ogóle odpowiedni bo na ścianie i podłodze mam już położone płytki.Czy ktoś ma jakiś pomysł na montaż tego brodzika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damian85 20.05.2016 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 w opakowaniu powinna być instrukcja montażu, do ściany takimi haczykami klinowymi, wpisz na YT " montaż brodzika prysznicowego" i masz dużo dokładnych filmów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martino Z33 22.05.2016 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 No właśnie nie ma tych haczyków bo brodzik jest w jednej bryle na YT są filmiki na stelażu i właśnie z haczykami a o takiej konstrukcji nic nie ma.Instrukcja też nie wiele mówi według niej trzeba przykleić tą jedną nogę do podłogi klejem do płytek jakoś nie mogę sobie sobie tego wyobrazić żeby ta jedna noga trzymała cały brodzik .Chyba że po montażu kabiny to ona będzie go trzymała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawiddur 22.05.2016 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 Mam podobny, sam nie montowałem, ale widziałem cały montaż. Noga nie była przyklejana. Do podłoża i do ścian został on przytwierdzony silikonem. Cienka warstwa/ linia na zasadzie tylko uszczelnienia. Za żadne skarby nie rusza się, ani też nie chce się przesunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martino Z33 22.05.2016 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 Dzięki za pomoc. dawiddur .Właśnie o to mi chodziło czy nie będzie mi później odjeżdżał od ściany.Jeszcze raz dziękuje i pozdraiwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts