MichalOr 19.05.2016 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Witam. Planuje remont ogrodzenia (fundament betonowy, słupki z białej cegły, czapki betonowe). Chciałem zapytać o opinie w temacie materiałów. Całość najpierw planuję umyć karcherem. Fundament chce pomalować impregnatem barwiącym do betonu (w większości jest on niewidoczny, więc chcę go zrobić małym kosztem. Co do słupków z cegły, myślałem o farbie akrylowej elewacyjnej. Pewnie wcześniej też odpowiedni grunt. Czy te materiały będą ok ? Największy problem mam z betonowymi czapki. Wyglądają one tak jak na zdjęciach - czyli nieciekawie. Z pewnością chciałbym trwale usunąć wszelką roślinność i pleśń, uzupełnić ubytki, zdrapać łuszczącą się farbę i pomalować dobrą farbą. Jakich materiałów mógłbym użyć do wszystkich tych prac? Będę bardzo wdzięczny za wasze sugestie. Pozdrawiam serdecznie Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 21.05.2016 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2016 Ja bym dał nowe czapki - można kupić gotowe betonowe za nieduże pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts