Jastrząb 25.05.2016 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 (edytowane) Jastrżąb - dzięki za informacje. Muszę to kilka razy przeczytać żeby dotarło do mózgu Niestety studnia to temat kompletnie mi nieznany i trudno go rozpracować czysto teoretycznie... Pozdrawiam! Studnia i sprzet do czerpania niej wody to 2 rozne rzeczy. Nawet sie nie powinno zadnej instalacji robić, hydroforów i pomp kupować dopoki nie ma studni. Bo się może okazać ze kupiles a trrzeba sprzedac i kupic co innego. Zrob studnie, bedziesz wiedział jaka wyszła to bedziesz kuł, ciągał rury i kupował pompę./ Edytowane 25 Maja 2016 przez Jastrząb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 25.05.2016 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 Rozumiem tę koncepcję, ale... chciałbym to wszystko zrobić "za jednym razem", tzn. przyjeżdża jedna ekipa i na koniec dnia mam studnię z pompą, hydroforem itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jastrząb 25.05.2016 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 Rozumiem tę koncepcję, ale... chciałbym to wszystko zrobić "za jednym razem", tzn. przyjeżdża jedna ekipa i na koniec dnia mam studnię z pompą, hydroforem itd. Tiaaaa...... Powodzenia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 25.05.2016 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 Dzięki... i spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Akrimka 01.03.2017 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Wiercił ktoś sam studnie? Jakiej średnicy szlamówka ma być pod jakie rury osłonowe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts