Moni_ 21.05.2016 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2016 Jak w temacie, szukam cegły na elewacje. W cenie plus/minus 1zł/szt. Chodzi mi o uzyskanie efektu jak na zdjęciach. Jeśli znacie też godnego polecenia wykonawcę do murowania takiej elewacji to też będę wdzięczna za namiar. Gdzie kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ 21.05.2016 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2016 Tutaj są piękne cegły po 1zł, http://www.cegielniaslodkow.pl/nasze-produkty-cegielnia-cegla-recznie-robiona-krasnik-slodkow.html ale niestety daleko - dowiadywałam się i z transportem do nas by wyszło po 1,70zł za szt. Czy mamy tu w woj. pomorskim jakieś cegielnie produkujące tego rodzaju cegły?Szukam i jakoś nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 21.05.2016 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2016 Wykonawcę znam... pytanie tylko ile m2, z tym, że dobrzy wykonawcy czasu nie maja. To jedno - wtóre jaka cegła (klinkier czy ręcznie formowana...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ 22.05.2016 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 Wykonawcę znam... pytanie tylko ile m2, z tym, że dobrzy wykonawcy czasu nie maja. To jedno - wtóre jaka cegła (klinkier czy ręcznie formowana...) Około 70m2 mam takiej elewacji do zrobienia. Z czasem ja sie dostosuję do wykonawcy jak będzie dobry i za rozsądną cenę. Najchętniej w lipcu, sierpniu żeby to było robione. Najchętniej - ręcznie formowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ 22.05.2016 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 Czy mam szansę znaleźć wykonawcę za 50zł/m2 za murowanie cegły elewacyjnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 22.05.2016 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 Nie masz szansy... stawka to o ile pamiętam w netto 2,5 złotego albo i więcej... za sztukę. Na m2 wchodzi ok 50 sztuk (może być więcej, zależy od cegły). Jeśli ktoś proponuje złocisza albo złocisza z groszami to jest paprok a nie wykonawca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts