admiralbar 22.05.2016 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 Hej, znajomy ma zagwozdke nad posadzka - czy brac z betoniarni, czy robic na budowie w mixem.Dwa domy dalej okazalo sie ze pol szlichty w salononie jest do zbicia bo nie nadaje sie pod parkiet (za duzo piachu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 22.05.2016 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 mixokret tylko dobrze zrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 22.05.2016 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 ja bym nie ryzykował , lepiej z mixokreta u mnie chłopaki przyjechali o 7 rano a o 13 pojechali do domu 90m2 jak szyba równiutkie co do milimetra aż oko ciszyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 22.05.2016 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 ja bym nie ryzykował , lepiej z mixokreta u mnie chłopaki przyjechali o 7 rano a o 13 pojechali do domu 90m2 jak szyba równiutkie co do milimetra aż oko ciszyło tutaj nie chodzi o równiutką, że aż oko cieszy... Rzecz w tym, aby odpowiadała swoją wytrzymałością na ścinanie i odrywanie. Te wytrzymałości są istotne np. przy układaniu drewna (parkietu, desek). Wytrzymałość na ściskanie wpływa na w/w wytrzymałości. Za 3 miesiace3 sprawdź równość powierzchni, szczególnie przy ścianach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admiralbar 23.05.2016 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Tylko to właśnie wylewka z mixa była trefna. Kier bud poleca szlichtę z betoniarni z certyfikatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 26.05.2016 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 dobrze zrobiona posadzka mixokretem nie ma prawa być słaba, porostu firm na rynku jest za dużo. Pseudo fachowcy biorą się za posadzki a tak naprawdę nie mają zielonego pojęcia o tym. Zapraszam do obejrzenia filmu jak wykonuje się posadzki mixokretem Nasza strona http://www.posglanc.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 27.05.2016 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Miskokret, dobra ekipa, cement Expert 42.5, siatka zbrojeniowe fi 3mm i naprzód! Tak mam zrobione i jest super! A swoją drogą jak podasz mieszankę posadzkową z gruchy, przez drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts