darass86 22.05.2016 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 (edytowane) cześć, chciałem się was poradzić w kwestii wyrównania ścian w piwnicy. piwnica ma ok 20m2. stan surowy (na razie). Ściany wyglądają jak na zdjęciu poniżej. Z tym, że po izolacji ścian od zewnątrz nie ma już problemu z mokrymi plamami między ławą a ścianą z bloczka. Chcę to wyrównać. Postawiłem na stelaż i płyty. I teraz pytanie czy na stelaż nakręcać płyty OSB i na to regips i kafle. Czy może lepiej zamiast OSB i K-G nakręcić płyty wiórowo-cementową CETRIS ( z racji na te mokre plamy, co prawda od roku jest sucho ale diabeł nie śpi). Poradźcie czy inwestować w CETRIS? w piwnicy ma stać pralka i pewnie będzie jakieś suszenie. Edytowane 22 Maja 2016 przez darass86 Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/211215-wyr%C3%B3wnaniewyko%C5%84czenie-%C5%9Bcian-w-piwnicy/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts