albucz 22.05.2016 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 Witam, Chciałbym zamontować na oknach w mieszkaniu plisy jednak większość rozwiązań, które widziałem były słabej jakości i niezbyt atrakcyjne wizualnie. Szukam mercedesa wśród plisów. Znacie jakieś marki, które oferują faktycznie plisy klasy premium które oferują produkty najwyższej jakości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 22.05.2016 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 Niech zgadnę... Za chwilę inny jednopostowiec wskaże tego "mercedesa"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albucz1 22.05.2016 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 Mam nadzieję, że nie, bo naprawdę czegoś szukam, a fora są zapchane reklamami.Wojtek może Ty coś polecisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 23.05.2016 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Mam nadzieję, że nie, bo naprawdę czegoś szukam, a fora są zapchane reklamami. Wojtek może Ty coś polecisz? Odpisałeś nie z tego nicka co trzeba! Poprzednio reklamowałeś czujki dymu... Ile masz jeszcze nicków na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 23.05.2016 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Bwojtek.. daj żyć niech się ktoś wykaże.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albucz1 23.05.2016 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Bwojtek ja tylko szukam najlepszego produktu, a Ty ewidentnie szukasz podstępu;). No więc jakie są marki premium wśród plisów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albucz1 01.06.2016 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Nikt nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts