kubaku 23.05.2016 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Czy ktos/cos stosowal w nawiewniku okiennym, zeby zatrzymac kurz?Mieszkam przy ruchliwej ulicy i jakbym szczelnie nie zamknal okien przy nawiewnikach mam zawsze czarne naloty.Wiem ze sa nawiewniki z filtrami ale ja potrzebuje sam filtr.Ventboo robi cos takiego do tanich nawiewnikow, ale nie wiem czy to dziala.ktos probowal? pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 31.05.2016 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Nie próbowałem ale podejrzewam, że jeśli przejdzie przez ten filtr powietrze to i również część drobniejszych zanieczyszczeń. Podkreślam - ja nie mam nawiewników a tym bardziej nie używałem filtra o którym piszesz - na chłopski rozum to rozwiązuję.Dwa, że kosztuje on niecałe 6zł więc kup i przetestuj na jednym oknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaku 02.06.2016 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 no wlasnie trzeba wyprobowac, ale na wszystkich oknach zeby zablokowac naplyw kurzu.wiesz. na jedno okno to jak montowanie krat antywlamaniowych w jednym oknie;)wiadomo ze gazy przejda ale sadza albo kurz to juz zalezy od gradacji filtra..tak to z filtrami bywa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 14.06.2016 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 W takim razie kup i się pochwal. 10 okien razy 5zł = 50zł czyli tyle co jeden nawiewnik. Mi byłoby szkoda czasu na zastanawianie się nad zakupem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaku 23.06.2016 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 kupilem 8 sztuk. wczoraj montaz. narazie przykleilem filtry i nie montowalem koncowek nawiewnika zeby sprawdzic ile syfu to wylapie.ale jak tak dluzej mysle to.. miec otwory w oknach bez jakiegokolwiek filtra to jak uzywac odkurzacza bez worka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 27.06.2016 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Ja taki mam odkurzacz bezworkowy i chwalę sobie. Coś kombinujesz z tą reklamą pod górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wladekrodak 10.11.2016 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 czołem. mam te filtry. kupilem w lipcu i za chyba czas wymienic bo sa juz czarne, wiec chyba dziala.nie zauwazylem jakos drastycznie zmniejszonego przeplywupozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 10.11.2016 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Koniec zabawy. Użytkownicy kubaku oraz wladekrodak rozmawiają tu ze sobą w przerwach między wycinaniem filtrów a ich wystawianiem na aukcji. Sztucznie napędzają sobie rynek, dlatego obaj się pożegnają z forum.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazwoj 19.11.2016 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 Gąbkę ze zlewozmywaka by sobie chłopy tam powsadzali i też byłoby bardzo dobrze. No i wyprać można ją w razie czego hahaha. Nawiewniki dobra rzecz, ale czy te filtry są komuś potrzebne? Przecież producent na pewno by je stosował i później sprzedawał klientom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts