dawid1346 23.05.2016 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Witam.Mam plany kupić sobie składany grill, potrzebny mi jest podczas wypraw wędkarskich.Podoba mi się taki gril-walizka .Może mi ktoś powiedzieć coś więcej o tym grillu? Jakiś filmik ?Jak się skręca ?Czy warto ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agb 23.05.2016 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Miałem raz okazję skorzystać z grilla son of hibachi. Bardzo prostu w obsłudze i łatwe rozpalanie. Mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 24.05.2016 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2016 ....Może mi ktoś powiedzieć coś więcej o tym grillu? .. Mogę ale nic dobrego. Szwagier miał. Nóżki niestabilne, gwinty rdzewieją, blaszka cienka, szybko się przepalił i wylądował w śmieciach gdzie jego miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts