bonku5 23.05.2016 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Zastanawiam się na wyporem deski na taras.Dwa gatunki mnie przekonują: Modrzew Syberyjski lub Keruing.Który gatunek będzie lepszy? Cena nieznacznie się różnie z tym że Modrzew w sklepie lokalnie, a Keruing wysyłkowo. Jeśli chodzi o modrzew, znajomy ma 3 lata na tarasie i wygląda na prawdę dobrze pomimo że raz olejował.Jeśli chodzi o Keruing nie mam gdzie zobaczyć, aczkolwiek jest to już drewno o dużej gęstości 910m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 29.05.2016 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 oba dobre...tyle ze modrzew bardziej uni..jesli chodzi o kolor mozesz mu nadac jaki chcesz ..kerung jaki jest taki jest..jest z pewnoscia twardszy...i bardziej problematyczny w montazu jest bardzo twardym gatunkiem..ciezko sie z nim pracuje ..modrzew latwiejszy..i do montazu i do aranzacji i ewentualnych napraw w przyszlosci moim zdaniem i latwiej uzyskiwalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 05.06.2016 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 Zgadzam się z przedmówcą , mam syberyjski 4 lata i żadnych niepokojących objawów nie zauważyłem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts