velsyster 25.05.2016 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 Witam, buduje dom z prostym dachem kopertowym, bez okien, kominów. Prosta konstrukcja. Dach postawiony, ale cieśle przyjeżdżają w poniedziałek na poprawki - muszą zmienić deskowanie. Moje pytanie natomiast dotyczy detalu łączenia krokwi. Załączam zdjęcie, podpowiedzcie proszę czy jest on wykonany poprawnie i zgodnie ze sztuką. Przy okazji pytanie, jaką papę z obecnie dostępnych na rynku byście polecili na deskowanie pod blachodachówke (kładzioną w tym roku jeszcze). Dach rozmiar 10m x 6.8m, kopertowy, spadek 35%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 25.05.2016 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 Witam, buduje dom z prostym dachem kopertowym, bez okien, kominów. Prosta konstrukcja. Dach postawiony, ale cieśle przyjeżdżają w poniedziałek na poprawki - muszą zmienić deskowanie. Moje pytanie natomiast dotyczy detalu łączenia krokwi. Załączam zdjęcie, podpowiedzcie proszę czy jest on wykonany poprawnie i zgodnie ze sztuką. [ATTACH=CONFIG]356736[/ATTACH] Przy okazji pytanie, jaką papę z obecnie dostępnych na rynku byście polecili na deskowanie pod blachodachówke (kładzioną w tym roku jeszcze). Dach rozmiar 10m x 6.8m, kopertowy, spadek 35%. Na ciesielce za bardzo się nie znam, ale mam dach deskowany i dawałem Lembit Membrana XS 2mm grubości. Bardzo dobrej jakości papa wstępnego krycia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts