aleksandralis 25.05.2016 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 3 dni, ponad 50 prelekcji, setki uczestników, praktyczne warsztaty, angażujące panele dyskusyjne oraz pokazy najnowszych technologii! Już w czerwcu w Zakładzie Uzdatniania Wody Miejskiego Przedsiębiorstwa Wodociągów i Kanalizacji S.A. w Krakowie będzie miała miejsce XIV Międzynarodowa Konferencja „INŻYNIERIA Bezwykopowa” 2016. Podczas wydarzenia, które odbędzie się w dniach 14-16 czerwca 2016 r., swoje prelekcje wygłoszą światowej sławy specjaliści z branży. Obrady podczas Konferencji, odbywające się w dwóch salach równolegle, będą dotyczyły m.in. zagadnień bezwykopowej budowy oraz renowacji. Konferencję poprzedzą jednodniowe warsztaty teoretyczno-praktyczne poświęcone technologiom bezwykopowym. Integralną częścią wydarzenia bsędzie największa w Polsce, bezpłatna wystawa sprzętu i urządzeń stosowanych do bezwykopowej budowy i renowacji oraz innych elementów z nimi związanych. Uczestnicy będą mogli również uczestniczyć w pokazach najnowszych technologii oraz w angażujących panelach dyskusyjnych. Szczegółowy plan Konferencji oraz zapisy dostępne są na stronie: http://konferencje.inzynieria.com/inzynieria/pl/ oraz wydarzeniu na portalu Facebook: http://bit.ly/inzynieria_bezwykopowa_2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 29.05.2016 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 (edytowane) Chciałem puścić wodę metodą bezwykopową. Po przedstawieniu kalkulacji przez dwie firmy stwierdziłem, że za tą cenę metodą tradycyjną (kopara) położę rurę na pięć razy dłuższym odcinku. Chciałem metodą bezwykopową, bo mam drzewa po drodze. Nawet biorąc je pod uwagę zwykłą koparkę wyjdzie pięć razy taniej. Życzę powodzenia metodom bezwykopowym tj frajerów, którzy za to zapłacą. Rozumiem jak nie da się inaczej ale tak to kosmos. Edytowane 29 Maja 2016 przez perm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts