Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ogrodzenie panelowe wzmocnione

Recommended Posts

Witam,

Mam działkę leśna, na której będę się budował i póki nie ma sąsiadów myślimy z żoną o mocniejszym ogrodzeniu z tyłu i po bokach (można niby kupić palisadowe) ale nalelibyśmy też o ogrodzeniu panelowym. Są panele securifor ale one kosztują ok 600zł za szt., dlatego czy ktoś zna do nich alternatywę (producenta) aby było taniej? Panele zgrzewane podwójnie to koszt ok 180-250zł za sztukę ale są już słabsze.

Kumpel kiedyś z dwoma sąsiadami zamówili z Chin, jakość dobra, było taniej ale niestety tam to zamówienie min. 100-200 szt. więc dla mnie za dużo. Ja mam ok. 140m (bez frontu).

Pozdrawiam

• 3 weeks później...

Paco, panele Securifor stosowane są głównie jako ogrodzenie magazynów, elektrowni, terenów wojskowych, czy zakładów karnych. Ich cena wynika ze znakomitej jakości, która zapewnia najwyższe bezpieczeństwo chronionego terenu. W przypadku ogrodzenia domu warto zainteresować się innymi panelami, np. Nylofor 3D (prostokątne oczka i poziome profilowanie). Panele przeznaczone są do grodzenia lotnisk, stadionów, czy szkół, ale równie często spotykane są na posesjach prywatnych.

betafence-dom-prywatny-panele-ogrodzeniowe-nylofor-3d-P1110895.jpg

Pamiętaj, że ogrodzenie stawiasz na długie lata i warto w nie zainwestować. :)