.Paco. 25.05.2016 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 Witam, Mam działkę leśna, na której będę się budował i póki nie ma sąsiadów myślimy z żoną o mocniejszym ogrodzeniu z tyłu i po bokach (można niby kupić palisadowe) ale nalelibyśmy też o ogrodzeniu panelowym. Są panele securifor ale one kosztują ok 600zł za szt., dlatego czy ktoś zna do nich alternatywę (producenta) aby było taniej? Panele zgrzewane podwójnie to koszt ok 180-250zł za sztukę ale są już słabsze. Kumpel kiedyś z dwoma sąsiadami zamówili z Chin, jakość dobra, było taniej ale niestety tam to zamówienie min. 100-200 szt. więc dla mnie za dużo. Ja mam ok. 140m (bez frontu). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betafence 10.06.2016 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 Paco, panele Securifor stosowane są głównie jako ogrodzenie magazynów, elektrowni, terenów wojskowych, czy zakładów karnych. Ich cena wynika ze znakomitej jakości, która zapewnia najwyższe bezpieczeństwo chronionego terenu. W przypadku ogrodzenia domu warto zainteresować się innymi panelami, np. Nylofor 3D (prostokątne oczka i poziome profilowanie). Panele przeznaczone są do grodzenia lotnisk, stadionów, czy szkół, ale równie często spotykane są na posesjach prywatnych. Pamiętaj, że ogrodzenie stawiasz na długie lata i warto w nie zainwestować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts