haito 26.05.2016 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Witam Zastanawiam się której z powyższych firm kupić armaturę? Potrzebuję kupić baterie umywalkowe, łazienkową i do kuchni.Grohe to wiadomo niemiecka firma i ma jakość. A jak jest w sprawie Omnires? To polska firma ale chyba jakościowo trochę lepsza niż pozostałe polskie firmy ? Czy używa ktoś baterii tej firmy ? Czy duża różnica jest między Omnires i Grohe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaris 26.06.2016 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2016 Czemu akurat te marki? Grohe ub HansGrohe jest marką podobną do Roca, a tej ostatniej produkty bardzo polecam. Nie znam marki Omnires, ale to przecież o niczym nie świadczy. Zapytaj chociaż sprzedawców, na forum zdaje się również ta marka nie cieszy się zbyt dużym powodzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 27.06.2016 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Do kuchni jeszcze nie kupiłam baterii, ale przymierzam się do Blanco Vonda. Natomiast do łazienki i wc zakupiłam baterie, prysznic i deszczownicę z Grohe. Pod uwagę brałam jeszcze Hansgroh, Kludi i chyba Tres. Ale wygrało Grohe ponieważ tylko tam znalazłam odpowiadając mi kształt (kwadratowy). Ważna też była znajomych, którzy w ostatnim czasie wykańczali mieszkania i przeszli wcześniej "mękę" wybierania" baterii. Większość ma Grohe i Hansgrohe. Firmy Omnires nie znam, ani nie kojarzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gettis 27.06.2016 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 zgadzam się z yaris. Rocka ma bardzo dobre produkty, zresztą podobnie jak Koło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaris 29.06.2016 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Bardzo dobre i bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
podwojg 04.04.2018 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 Omnires omijaj szerokim łukiem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Retriever 04.04.2018 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 My przez lata mielismy Hansgrohe i do nowego mieszkania tez zdecydowalismy sie na ta firme, Omnires nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts