utaszz 26.05.2016 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Witam, mam zamiar kupic dzialke o pow. 11a wszystkie szczegoly dogadane,dzialka ma wydane warunki zabudowy przed 30 kwietnia czyli przed nowym przepisem ktory wszedl 1 maja. rozumie ze kupujac dzialke z wydanymi juz warunkami zabudowy przepisuje te warunki na siebie i moge starac sie o pozw. na budowe. natomiast nie pasuje mi jedna rzecz w warunkach zabudowy a mianowice wielkosc powierzchni zabudowy do powierzchni dzialki czyli 1/10 moje pytanie czy mam mozliwosc zmiany tego czy w jaki sposob moge to zalatwic aby nie utracic warunkow zabudowy czy warunki wtedy wydawane sa na nowo i jak to sie ma do niwego przepisu po 1 maja prosze o pomoc, dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 02.06.2016 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 rozumie ze kupujac dzialke z wydanymi juz warunkami zabudowy przepisuje te warunki na siebie i moge starac sie o pozw. na budowe.- możesz przepisać na siebie warunkinatomiast nie pasuje mi jedna rzecz w warunkach zabudowy- możesz występować o WZ ile razy chcesz o jaki przepis Ci chodzi "po 1 maja" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts