sidney 27.07.2004 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 wycena nieruchomości w Warszawie za 1000 pln przez osobę uprawnioną, potrzebna do kredytu czy to dużo czy mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 27.07.2004 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 jako klient TEGO banku masz za 800 powiedz to w oddziale to raczej dużo ale wyboru nie masz bo oni uznają tylko wybranych ja płaciłam 700 ale pani stwierdziła że mało więc zrobiła jeden egzemplarz I z czym ja pójdę do skarbówki jak mi zarzucą że wartość działki zaniżona? Obiecała że dorobi brakującą kopię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fromel 27.07.2004 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 BK - xero i na każdej stronie Twój podpis z adnotacją: "za zgodność z oryginałem". fromel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 27.07.2004 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 już nie da rady, wszystko działo się tak szybko, że nie miałam czasu na kopie - bank wchłonął wycenę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fromel 27.07.2004 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 To idź do banku i poproś o wypożyczenie lub skserowanie na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.07.2004 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 BK nie bój się jak przyjdzie czas na US to wyciągniesz sobie kopię z banku. Tak długo jak spłacasz kredyt tak długo dane o wartości i jej podstawie (znaczy tej wartości) powinny być dostępne "od ręki" później z bankowego archiwum. Ręce banku mogą być niekiedy długie i może to trochę potrwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts