kkozlowski 27.05.2016 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Witam, Wykonujemy wszelkie prace budowlane. Od fudamentów po dach. Zajmujemy się wykończaniem wnętrz. Posiadamy również niezbędny sprzęt do niwelacji terenu. Układamy kostkę burkową. Działamy w Lublinie i okolicach. Serdecznie zapraszam na moją stronę gdzie można znaleźć dużo więcej informacji:http://www.jacekkozlowski.pl Świadczymy kompleksowe usługi w zakresie budowania domów. Doradzamy oraz pomagamy w kupnie materiałów budowlanych.Szeroki zakres prac i usług budowlanych pozwala nam na wykonanie domu pod klucz przy zachowaniu najwyższego standardu. Budujemy w każdym systemie: bloczek, klinkier, silka, cegła, ytong - stawiamy ścianki nośne i działowe. Zajmujemy się wykończeniem wnętrzna od podstaw do zamieszkania. Na mojej stronie znajduję się kontakt do mnie - telefon oraz adres email. Pozdrawiam,Jacek Kozłowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts