sarwa 27.07.2004 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Witajcie...Będę sukcesywnie uzupełniał zdjęcia... http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=24884&grupa=0&kat=2&a=sarwa Tomek i Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 27.07.2004 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 bardzo ładny prosty nie udziwniony projekt, no i zazdroszcę póki co stanu zaawansowania waszej budowy, my jesteśmy w trakcie :największej babraniny" czyli stanu surowego otwartego, efekty penie dopiero pokażę jesienią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.08.2004 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 a ja mam do Pana takie pytanko, bo również kupiłem projekt Miłka II iz tym że chciałbym zobaczyć jak się domek prezentuje w rzeczywistości, podam Panu mój adres e-mail i jakby Pan przesłał mi nań odpowiedź czy mógłbym do Pana podjechać i domek obejrzeć,z góry dziękuję, oto mój adres [email protected] z poważaniem Zadroga Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 19.08.2004 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Ladny i prosty domek jeszcze tylko wykonczyc i mieszkac jak to pieknie brzmi nieprawdazpozdrawiam i zycze wytrwalosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts