Klojer 28.05.2016 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 Witam , za bardzo nie wiem gdzie napisać ten temat , ale chyba tutaj będzie odpowiednie miejsce. Rozglądam się za materiałami do zbudowania boksów do segregowania kruszywa, będzie potrzebnych kilka stanowisk. Poczytałem trochę w internecie , popytałem znajomych i doradzono mi bloki budowlane z wypustkami do zbudowania boksów. Co myślicie o tym materiale budowlanym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mecenas41 25.06.2016 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 Zależy jakim dysponujesz budżetem. Trochę to kosztuje, ale jest wiele plusów. Są duże, masywne i zawsze możesz je przeznaczyć do czegoś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klojer 03.07.2016 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 Nie wiem czy się rozumiemy chodzi mi o coś takiego: http://betblok.pl/photos/43015/beton.JPG.jpg Ogrodzenie z siatki, a na terenie kilka stanowisk do oddzielenia kruszywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qba30 03.07.2016 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 A nie będzie taniej kupić i ustawić prefabrykaty betonowe w kształcie L, takie jak stosuje się na mury oporowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klojer 29.07.2016 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2016 Myślałem o tym, ale mam już płyty betonowe na powierzchni i nie mam możliwości wkopania prefabrykatów w ziemię więc muszę coś postawić na powierzchni już istniejącej bez jej uszkadzania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 30.07.2016 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2016 W bielsku wszędzie maja pobudowane takie boksy ze zwyczajnych betonowych bloczków fundamentowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qosek 30.07.2016 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2016 i to jest pewnie najtansze rozwiazanie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klojer 31.07.2016 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 Dzięki chłopaki, zwykłych bloczków nie brałem pod uwagę, bo boję się o ich wytrzymałość. Spodobał mi się też ten brak spoiwa przy wypustkach, bloki kupię raz i zawsze mogę je przeznaczyć na coś innego. Z drugiej strony może faktycznie macie rację, muszę popytać w firmach budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts