cinias 28.05.2016 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 (edytowane) Witam,Czy ktoś z Was miał już możliwość współpracować/budować razem z firmą Ecologiq z Gdańska? Firma Polska z Gdańska stawia domy z prefabrykatów. Byłbym również wdzięczy o wszelkie sugestie rady , również wady takiego budownictwa.Pozdrawiam Edytowane 28 Maja 2016 przez cinias Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skuwek 29.05.2016 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 ja wyceniałem dom pracowni Domy z Wizją (są niejako partnerem technologicznym). Rożnica w wycenie względem innych firm o podobnym profilu była kolosalna, sięgająca ok 30% przy zachowaniu podobnej klasy materiałów. Po mojej reakcji na uzyskaną wycenę handlowiec zamilkł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cinias 29.05.2016 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 No to rzeczywiście dziwne podejscie. A zdecydowales sie na podobna technologie/inna firmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fuszerka.ecologiqa 26.07.2016 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 (edytowane) Witam, Czy ktoś z Was miał już możliwość współpracować/budować razem z firmą Ecologiq z Gdańska? Firma Polska z Gdańska stawia domy z prefabrykatów. Byłbym również wdzięczy o wszelkie sugestie rady , również wady takiego budownictwa. Pozdrawiam Edytowane 6 Grudnia 2016 przez fuszerka.ecologiqa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts