ketonek 28.05.2016 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 Witam wszystkich,Stoję przed zakupem wkrętarki do kwoty 200zł.Używana będzie tylko i wyłącznie w domu, drobne prace remontowe, skręcanie mebli etc.Na allegro jest wiele opcji, ale nie wiem która z nich jest najlepsza, dlatego piszę tu na forum.Wkrętarki z allegro:EINHELL TH-CD 12-2 Li-ION, niestety jeden akumulator i to chyba jego największa wada, z zalet mała, zgrabna, dość mocna. 159złEurotek CD277, 2 aku 2Ah, wygląda dość słabo, ale może, 180złBavaria MODEL CD310 2 aku 1.5Ah, wygląda jak kopia einhell, ale z dwoma bateriami 200zł Jest też wiele innych chińczyków(w tej cenie raczej nic markowego nie dostane) Zapewne niejedna osoba z forum korzystała z podobnych narzędzi, także poproszę o pomoc w wyborze.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamihi 28.05.2016 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 Ja użytkuje tą Bavarie i jestem mega zadowolony tylko mam z 2,2Ah naprawdę polecam, Wcześniej miałem 2 wkrętarki bosch niebieskie ale aku nicd klękły i tą bawarią działa się nawet nieco lepiej bo taka troche mniejsza i sprytniejsza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 02.09.2016 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 (edytowane) W domu warsztacie warto mieć kilka przydatnych narzędzi. Jakie? Zobacz nasz film poradnik: Więcej filmów poradnikowych - zobacz na murator.tv - Telewizja poradnikowa dla Was Edytowane 12 Marca 2018 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts