serwkomp 29.05.2016 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 (edytowane) Witam. Panowie czy wełna szklana jest bardziej szkodliwsza niż skalna ?Wybrałem szklaną ursa wełna mineralna. Czy to wszystko to pic ? Wsumie to mam małego gwoździa.Gdzieś ktoś pisał że słyszał że ursa to najbezpieczniejszy produkt, ludzie swoje , producent swoje.Ręce opadają. Edytowane 29 Maja 2016 przez serwkomp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 30.05.2016 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 Panowie jak tam z wami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 30.05.2016 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 Wszyscy pozdychali od wełny... Ja też ledwo się trzymam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 31.05.2016 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Sąsiad ma wełne ocieplał w dawnych czasach ja wiem z 10 lat temu albo więcej i mówi że szkalna wełna jak się dostanie do płuc to koniec i wystraszył mnie.Podobno wełna którą teraz produkują jest inna.Ale co wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Wawa 31.05.2016 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Ty tak serio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 01.06.2016 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Tak na serio. Aha Panowie czytałem gdzieś w necie że nie można dawać kawałków wełny tzn np. przy okno włazie pasków wełny nie można dawać, dawałem też kawałki wełny gdy za mało z rolki mi wyszło. Można dawać kawałki wełny tam gdzie potrzeba ? Jak można to dajcie odpowiedź bo poważnie czytałem gdzieś na stronie, ktoś się tak wypowiadał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.06.2016 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Wszyscy pozdychali od wełny... Ja też ledwo się trzymam.... Ponieważ gdyż???Ja żyję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariober 01.06.2016 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Tak na serio. Aha Panowie czytałem gdzieś w necie że nie można dawać kawałków wełny tzn np. przy okno włazie pasków wełny nie można dawać, dawałem też kawałki wełny gdy za mało z rolki mi wyszło. Można dawać kawałki wełny tam gdzie potrzeba ? Jak można to dajcie odpowiedź bo poważnie czytałem gdzieś na stronie, ktoś się tak wypowiadał. można dawać kawałki ! i można sztukować , należy zwrócić uwagę na kierunek włókien by się zgadzały, - trzeba zachować dokładność i staranność - oczywiście jeżeli to możliwe robić jak najmniej łączeń i nie za luźno,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 02.06.2016 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 Ok rozumiem, ale jeszcze to dlaczego kierunek włókien musi się zgadzać, jeżeli będą inaczej ? jeżeli się nie zgadza ? jak to rozumieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariober 02.06.2016 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 jak układasz wełnę między krokwie ( maty lub rolki ) to jest dobrze - zobacz jak lecą włókna równolegle do dachu ! przy docinaniu i sztukowaniu łatwo włożyć te kawałki odwrotnie wtedy zimno szybciej przechodzi , to samo dotyczy ocieplania naroży czy murłaty poszukaj rysunków na necie jak prawidłowo ocieplać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 03.06.2016 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 Aha, o to chodzi myślałem że o coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts