kesia22 30.05.2016 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 Witam serdecznie, czy moglibyście polecić firmy zajmujące się oknami pcv na terenie Warszawy? Może ktoś budował ostatnio dom i może polecić solidnego dostawce? I tak samo bramy garażowe - szukam takich z solidnym systemem antywłamaniowym. Z góry ogromne dzięki za pomoc ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.wyczawski 11.05.2017 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2017 (edytowane) Witam, jeśli chodzi o okna to ja u siebie drugi sezon mam okna z firmy [moderowanol] , wybrałem okna w kolorze "antracyt" czyli bardzo ciemne, profil pasywny aluplast 8000 z 3 uszczelkami. I powiem szczerze jestem bardzo zadowolony, cena gazu w okresie grzewczym spadła mi o ok 150zł/ miesiąc. Nawet dla sprawdzenia w zimie wypożyczyłem kamerę termowizyjną - u mnie fajny niebieski kolor wokół okien a u sąsiadów zgroza :mad: na żółto wszedzie. Nie myslałem ze mogą być aż takie róznice! Serdecznie polecam firmę oraz produkt ! WARTO! Edytowane 12 Maja 2017 przez finlandia Reklamy są niezgodne z regulaminem forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blokno 12.05.2017 03:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2017 Witam serdecznie, czy moglibyście polecić firmy zajmujące się oknami pcv na terenie Warszawy? Może ktoś budował ostatnio dom i może polecić solidnego dostawce? I tak samo bramy garażowe - szukam takich z solidnym systemem antywłamaniowym. Z góry ogromne dzięki za pomoc ) Polecam firmę Aprel - kilka razy już sie u mnie sprawdzili.. Natomiast w kwestii bramy z SOLIDNYM systemem antywłamaniowym, to obawiam się, że nie znajdziesz - bo co rozumiesz pod pojęciem "solidny"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_kolwiek 12.05.2017 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2017 Wszystkie informacje jakich szukasz znajdziesz w temacie: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?48916-WARSZAWA-i-okolice-bia%C5%82a-lista Ewentualnie w odpowiedniej grupie budującej. Ja ze swojej strony polecam firmę Aprel - montowali mi drzwi wejściowe, bramę garażową, okna i będą montować drzwi wewnętrzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts