radbar 30.05.2016 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 Potrzebuję szybkiej porady, gdyż dość szybko muszę zamówić okna by za miesiąc były gotowe do montażu kiedy dach skończą. Chcę domek zamknąć by mi dachowych nie pokradli.Jeśli chodzi o Salamander Aktive Plus to okna od OknoPlusa, Veka natomiast od lubelskiego producenta Pietraszek-Okna. OknoPlus to niby każdy poleca, Pietraszek niekoniecznie znany choć w branży okiennej podobno ponad 20 lat. Salamander 73mm, Veka 82mm, obydwa okna 3 szybowe, niestety z Veki nie dostałem dokładniejszych parametrów. Obydwa okna posiadają okucia Wink Haus. Różnica w cenie niecałe 2k, niby niewiele ale zawsze się nazbiera. OknoPlusa, widziałem, macałem i mi się podoba, ale to tylko okno. Veki niestety nie mają na wystawie tam gdzie byłem, a na zdjęciach g... widać.Doradzi ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radbar 06.06.2016 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Do zamknięcia, wybrałem OknoPlus, zamawiając dodatkowo drzwi wejściowe i bramę garażową na całość dostałem duży rabat. Veka może by była i lepsza ale pokazano mi ją na zdjęciu i tyle. Żadnego modelu wzorcowego, nic na wystawie, tylko na papierze. Dziwna polityka handlowców, chcą zainkasować 20k a nie mają nic by zaprezentować potencjalnemu nabywcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Furtado 05.09.2017 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2017 Jak sprawdzają sie te okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts