jacek.zoo 31.05.2016 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 witam, za pare dni przyjedzie serwis do bramy normsthal, miałem krzywo podłoge i byly problemy z brama. teraz podłoga poprawiona i trzeba wyregulować rolki do nowego położenia. chciałbym żeby przy okazji przesmarował brame, ale najpierw trzeba wyczyścić rolki, w miedzyczasie było troche kurzących robót, typudocinanie kostki a gamonie nie zamknely garazu. czym to zrobić? mokrą szmata powycierać? jakims rozpuszczalnikiem w sprayu? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 01.06.2016 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 To jak, pomoze ktos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 01.06.2016 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Próbowałeś kompresorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 01.06.2016 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Odkrecic. Wyjąć rolke z wałkiem Czysta suchą szmatką wytrzeć Zostawić i zapomniec Choć ja wogole nic bym nie robił ale rozumiem... nowe...ładne...a kurzyc ci sie bedzie takze w normalnym uzytkowaniu i co ? Będziesz co roku wycieral ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 01.06.2016 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Odkrecic. Wyjąć rolke z wałkiem Czysta suchą szmatką wytrzeć Zostawić i zapomniec Choć ja wogole nic bym nie robił ale rozumiem... nowe...ładne...a kurzyc ci sie bedzie takze w normalnym uzytkowaniu i co ? Będziesz co roku wycieral ? Az takiego jobla nie mam chce ja doprowadzic do pirzadku po wszystkich pracch i zapomniec. To przelece wszystko szmaata i jedynie zeby psiknal snarem i powinno byc ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 01.06.2016 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 i tu podstawowy błąd zostaw smar w spokoju, posmaruj co innego ale nie rolki czy ośki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 02.06.2016 05:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 Hmmm, myslalem ze polepsze. Ale jak tak mowisz to ok. Zostawie to w cholere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts