martych 31.05.2016 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Witam mam pytanie odnośnie obróbek blacharskich na balkonach/tarasach nad pomieszczeniem. W tym momencie mam wylane balkony na równo ze stropem, bez warstwy spadkowej. Za parę tygodni wchodzą posadzkarze i zalewają od razu balkony. W którym miejscu mam umieścić obróbkę blacharską, czy zatapiać ją w wylewce czy dopiero potem pod płytkami ? Druga sprawa, czy ktoś korzystał z aluminiowych profili balkonowych ? Może lepiej jednak przejść się do blacharza żeby przygotował standardową obróbkę? z góry dziękuję za radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martych 06.06.2016 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Ponawiam pytanie, może ktoś się skusi odpisać Jeszcze mam dodatkowe pytanie do osób, które posiadają, czy posadzka żywiczna sprawdza się na balkonach zamiast płytek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciej_11 06.06.2016 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Zamiast płytek lepiej jest położyć te składane posadzki z marketów. Łatwe w montażu i demontażu, a do tego naprawdę dobrze się prezentują. Jeśli chodzi o aluminiowe profile balkonowe to jak najbardziej, przecież właśnie od tego są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 06.06.2016 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Obróbkę blacharską połóż na wylewce a bezpośrednio pod płytkami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qba30 06.06.2016 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Tu masz bardzo dobrą ściągęhttps://www.google.pl/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&ved=0ahUKEwi9_KHbiZTNAhWH2CwKHaznC2kQ5TUICQ&url=http%3A%2F%2Fdownload.sopro.com%2Fpublic%2Fpl-pl%2Fpdf%2Ftarasy-a4_2011_l.pdf&psig=AFQjCNHbxX4jkIMYJUsPQiBaLRDc-z5y-g&ust=1465325681194250&cad=rjt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martych 07.06.2016 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Super, dziękuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrus_pan16 07.06.2016 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Czy warto dopłacać do obróbek blacharskich np. Ronoplast? Czy może zlecić je dekarzowi do wykonania.Szczerze mówiąc cena 100pln za 2m profilu jest lekko mówiąc kosmiczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts