Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt wn?trz-za ile?

izat

Recommended Posts

• Odpowiedzi 66
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

przede wszystkim - jaki zakres,

bo jak drobiazgowe zaprojektowanie i szukanie przez architekta w sklepach odpowiadających Tobie np. wzorów firanek czy serwisu obiadowego - to nawet i 10-15 tys

a jak tylko ogólna koncepcja, propozycje płytek, koncepcja łazienki, kuchni etc. - to może być nawet 5-10 razy mniej

zależy od architekta i jego/jej zakresu pracy

A ja mam kogoś kto jest baaardzo oddany pracy jaką Jej powierzyłam, chodzi ze mną po sklepach, dostarcza katalogi, wymyśla różności, poświęca zagadnieniu dużo czasu i jest przystępny cenowo.

Ile płacę niestety nie powiem, ale mogę polecić.

Hej!Mogłabyś polecić tego architekta? Będę wdzięczna za jakiekolwiek namiary. Na adres: [email protected] Dzięki

• 1 month później...
  • 1 month później...
My co prawda robimy projekt zewnetrzny i wewnetrzny, z wizualizacjami, projektami mebli itd.....oraz nadzorem

wnetrza kosztuja 70pln/m2 projektowanego wnetrza, a zewnatrz 80pln/m2 calego domu

ale tanio !

ja przepłaciłem widocznie :oops:

Cene wynegocjowalismy, poniewaz robia nam wszystko od A do Z (lacznie z nadzorem autorskim)

My co prawda robimy projekt zewnetrzny i wewnetrzny, z wizualizacjami, projektami mebli itd.....oraz nadzorem

wnetrza kosztuja 70pln/m2 projektowanego wnetrza, a zewnatrz 80pln/m2 calego domu

ale tanio !

ja przepłaciłem widocznie :oops:

Cene wynegocjowalismy, poniewaz robia nam wszystko od A do Z (lacznie z nadzorem autorskim)

ja nie umiem widocznie negocjować :(

:o

a nadzór autorski tzn co?

Prosic chyba nie............... :wink:

A jak czesto??? Caly nadzor obejmuje okolo 30 wizyt (nie pamietam tylko jakie sa proporcje zewnatrz/wewnatrz)

Nie dopisalam jeszcze, ze projekt bedzie nasza wlasnoscia i na nas zostaja przeniesione prawa autorskie.