izat 27.07.2004 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 ile płaciliście za projekt wnętrz?może w przeliczeniu na m2 będzie najłatwiejjeśli sie komuś nie chce liczyć niech może poda kwotę i metrażno i fajnie byłoby zawrzeć, co wchodzi w skład takiego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 27.07.2004 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 przede wszystkim - jaki zakres,bo jak drobiazgowe zaprojektowanie i szukanie przez architekta w sklepach odpowiadających Tobie np. wzorów firanek czy serwisu obiadowego - to nawet i 10-15 tysa jak tylko ogólna koncepcja, propozycje płytek, koncepcja łazienki, kuchni etc. - to może być nawet 5-10 razy mniejzależy od architekta i jego/jej zakresu pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 28.07.2004 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Średnio ok 50żł. m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.07.2004 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 A ja mam kogoś kto jest baaardzo oddany pracy jaką Jej powierzyłam, chodzi ze mną po sklepach, dostarcza katalogi, wymyśla różności, poświęca zagadnieniu dużo czasu i jest przystępny cenowo.Ile płacę niestety nie powiem, ale mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 29.07.2004 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 izat,dla Ciebie za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darpi 02.08.2004 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Sonika, Może podzielisz sie namiarem, Darek Proszę na priv: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.08.2004 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2004 Darpi, Wysłałam Ci maila, napisz czy doszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 08.08.2004 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2004 Sonika, tez prosze o namiar na architekta wnęrzt. Może daleko, ale chętnie spróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.08.2004 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2004 RafalgDo Sopotu trochę daleko.Nie za bardzo sobie wyobrażam jakby to miało działać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajerka 12.08.2004 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 A ja mam kogoś kto jest baaardzo oddany pracy jaką Jej powierzyłam, chodzi ze mną po sklepach, dostarcza katalogi, wymyśla różności, poświęca zagadnieniu dużo czasu i jest przystępny cenowo. Ile płacę niestety nie powiem, ale mogę polecić. Hej!Mogłabyś polecić tego architekta? Będę wdzięczna za jakiekolwiek namiary. Na adres: [email protected] Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.08.2004 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Nie wiem czy zwróciłaś uwagę, że ja mieszkam w Krakowie i moja architekt też.Nie wyobrażam sobie jak taka współpraca miałaby wyglądać na odległość 250 km, ale jeśli dalej uważasz, że to ma sens to prześlę numer telefonu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martynaa 22.09.2004 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Ja płaciłam za projekt łazienki 150 zł. Chyba nie przepłaciłam , prawda? A projekt świetny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość jfilemonowicz 23.09.2004 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 ja, za projekt biorę ~30zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.11.2004 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 My co prawda robimy projekt zewnetrzny i wewnetrzny, z wizualizacjami, projektami mebli itd.....oraz nadzoremwnetrza kosztuja 70pln/m2 projektowanego wnetrza, a zewnatrz 80pln/m2 calego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 09.11.2004 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 My co prawda robimy projekt zewnetrzny i wewnetrzny, z wizualizacjami, projektami mebli itd.....oraz nadzorem wnetrza kosztuja 70pln/m2 projektowanego wnetrza, a zewnatrz 80pln/m2 calego domu ale tanio ! ja przepłaciłem widocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.11.2004 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 My co prawda robimy projekt zewnetrzny i wewnetrzny, z wizualizacjami, projektami mebli itd.....oraz nadzorem wnetrza kosztuja 70pln/m2 projektowanego wnetrza, a zewnatrz 80pln/m2 calego domu ale tanio ! ja przepłaciłem widocznie Cene wynegocjowalismy, poniewaz robia nam wszystko od A do Z (lacznie z nadzorem autorskim) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 09.11.2004 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 My co prawda robimy projekt zewnetrzny i wewnetrzny, z wizualizacjami, projektami mebli itd.....oraz nadzorem wnetrza kosztuja 70pln/m2 projektowanego wnetrza, a zewnatrz 80pln/m2 calego domu ale tanio ! ja przepłaciłem widocznie Cene wynegocjowalismy, poniewaz robia nam wszystko od A do Z (lacznie z nadzorem autorskim) ja nie umiem widocznie negocjować a nadzór autorski tzn co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.11.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Czyli nadzoruja prace budowy i jakosci wykonania do momentu zakonczenia calej budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 09.11.2004 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Czyli nadzoruja prace budowy i jakosci wykonania do momentu zakonczenia calej budowy. a jak często ...?? nie trzeba się o wszystko prosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.11.2004 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Prosic chyba nie............... A jak czesto??? Caly nadzor obejmuje okolo 30 wizyt (nie pamietam tylko jakie sa proporcje zewnatrz/wewnatrz) Nie dopisalam jeszcze, ze projekt bedzie nasza wlasnoscia i na nas zostaja przeniesione prawa autorskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts