lpiernik 02.06.2016 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 Witam, muszę zamontować listwy progowe. Te najtrwalsze to zapewne na kołki. Problem w tym że mam ogrzewanie podłogowe i nie chce wiercić w podłodze.Jaki sposób montażu listew wybrać? Czy listwy samoprzylepne są trwałe? A może wziąć zwykłą listwę na kołki tylko zamocować na klej montażowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 05.06.2016 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 Sprawdz jaką masz grubość wylewki , przypuszczam że około 5 cm . będzie na pewno .Daj margines bezpieczeństwa 1 cm. i powinno być bobrze , kołki na kleju będą trwalsze niż listwa samoprzylepna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 05.06.2016 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 Zastanów się nad wierceniem , bo hydraulicy zazwyczaj wprowadzają rurki do pomieszczeń właśnie drzwiami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamihi 05.06.2016 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 Ja nie ryzykowałem wiercenia mam samoprzylepne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lpiernik 07.06.2016 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Kiedy kleiłeś samoprzylepne? Trwałe to? Rurki są w drzwiach na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Obara 07.08.2016 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 odświeżam temat. Ja mam taki sam dylemat. Dodatkowo na korytarzu płytka 60x60 z klejem ma 14mm grubości, a panel w pokojach 7mm + 2 mm mata. Czyli zostaje 5mm różnicy. Za diabła nie wiem, czym to zniwelować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts