Rafał Storm 27.07.2004 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Ile razy przeprowadzaliście się drodzy formumowicze? My z małżonką 8 razy na przestrzeni 5 lat. I obiecaliśmy sobie że przed nami jeszcze tylko jeden przystanek. Przystanek Własny Dom. A i nie liczyliśmy przeprowadzek z dzieciństwa. Tylko te po wyrwaniu się spod opieki taty i mamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kon111 28.07.2004 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Ja 6 razy, od wyprowadzenia się od rodziców także w ciągu 5 lat, i także mam nadzieję, że jeszcze tylko jedna przeprowadzka przede mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 28.07.2004 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 jeszcze ani razu , chyba to dobrze, w planach jest tylko jedna do własnego domku, mam nadzieję, jeszcze ze 2 latka i będzie gotowa ta chatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 28.07.2004 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Teraz będzie moja piąta przeprowadzka w życiu. Ale zmianom na lepsze zawsze mówię: TAK, to może będzie jeszcze z pięć (niekoniecznie do Białego Domu ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 28.07.2004 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Z domu rodzinnego do swojego mieszkania.Ze swojego mieszkania do domu rodzinnego ( na czas budowy)15 sierpnia do nowego domu.Czyli razem 3. Paty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.07.2004 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 na razie 3 razy jescze chyba raz i ten bedzie ostatni czyli podsumowywujac z tym co nas czeka to 4 w przeciagu 6 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanusia 28.07.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 My przeprowadzalismy się 5 razy w ciągu 6 lat Były to mieszkania wynajmowane , jakis czas mieszkalismy tez w domku na wsi u babci ,no i w koncu własne m-4 ,w którym mieszkamy juz 3 lata Teraz marzymy o domku za miastem ,więc moze będzie jeszcze jedna przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 28.07.2004 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Z domu rodzinnego do akademika, potem na prywatnej kwaterze, potem z powrotem dom rodzinny, potem u męża, potem we własnym domu na wsi, teraz znów razem z mężem u rodziców, a za rok, półtora do nowego domku to sześć. Chyba wystarczy, jak na 26 latek żywota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafał Storm 28.07.2004 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 A mówią że człowiek osiedlił się już tyle tysięcy lat temu. A tu proszę jak my ciągle wędrujemy i wędrujemy i wędrujemy .... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 28.07.2004 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Tych solowych z walizeczką, to juz nie pamiętam ile było Za to takich prawdziwych z meblami, dziećmi, kotami, to było 6 w 4 miejscowościach nieco od siebie odległych Dlatego nie lubię przeprowadzek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 28.07.2004 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Przeprowadzałem się z 7 razy. Chciałbym jeszcze kilka razy się poprzenosić. Mam nadzieję, że obecny dom to tylko kolejny etap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 28.07.2004 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 W życiu pod względem przeprowadzek zachowywaliśmy się jak latajacy Holender. Z całą pewnością uzbierała się ich okrągła dziesiątka, głównie pomiędzy dwoma miastami: Kielcami i Krakowem. Trochę z konieczności , trochę za sprawą naszych wyborów. Dziś patrzę na to z nutką sentymetu, ale wtedy wcale nie było mi do śmiechu... Zpragnęliśmy w końcu stabilizacji, i chyba jesteśmy o krok od niej! A swoją drogą, to dobry temat do przemyślenia. Uświadomiłam sobie w tym momencie że wielu znajomych wrosło w swoje miejsca zamieszkania i przez ten czas nie zmieniło nawet piętra w swojej kamienicy, nie mówiąc o osiedlu czy innym mieście. Dla nich to my jesteśmy chyba lekko... stuknięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 29.07.2004 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Przeprowadzałem sie 5 razy czyli średnio co 10 lat.Teraz będzie 6 raz mam nadzieję że ostatni.Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 29.07.2004 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Ja się przeprowadzałam raz mieszkając jeszcze z rodzicami - z 34 metrów na 90 m2 w starym budownictwie to znaczy to jest jedyna z 10 przeprowadzek moich rodziców, jaką pamiętam - oni to się tułali zanim osiedli a potem do akademika i z akademika do mieszkania w którym mieszkam już jakiś czas - teraz będzie trzecia moja przeprowadzka. Bardzo chciałabym mieć kiedyś dwa domy - jeden na lato, ten w którym mieszkam, a drugi na zimę - np. w Hiszpanii (może być niewielki apartament z tarasem i basenem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbapis 29.07.2004 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Policzmy: - raz - w wieku 4 lat ze wsi do miasta - dwa - "na nauki" do akademika - trzy - powrót z mężem do domu rodzinnego - cztery - na wieś z rodziną - pięć - ze wsi do bloku w rodzinnym mieście. Mam nadzieję, że jednak wybudujemy nasz domek, więc liczę na jeszcze jedną przeprowadzkę. A swoją drogą - strasznie człowiek obrasta w "dobra doczesne". Widać to dopiero podczas pakowania dobytku - ja za każdym razem obiecywałam sobie, że nic już nie dokupię do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwp 29.07.2004 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 przeprowadzka do własnego domu to była trzecia ale nie wykluczam kolejnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 29.07.2004 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Chyba dałeś za duże przedziały. Ja naliczyłem 5 razy. 6 będzie do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 29.07.2004 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 hmm, zalezy co policzyć, jezeli z mieszkanka rodzicow do obecnego ktora zajmujemy od slubu to jeden raz, ale w miedzy czasie pracowalismy w kilku miejscach zagranica, 2 mieszkanka w W-ie, pokoj nad morzem, sumujac wyszloby ok. 11 razy (ale nie z calym kramem na grzbiecie jak slimak), w 2005 mam nadzieje, lub 2006 (lekki poslizg) bedzie ta najwazniejsza w zyciu do wymarzonego domu, rowniez mam nadzieje, ze juz wowczas z naszym pierwszym dzidziusiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 29.07.2004 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Tak, tak BK, na taką zimową przeprowadzkę na południe Europy to i ja żwawo przystaję!! Porzucić słotne miesiące i z lubością wygrzewać kości gdzieś pod jasnym niebem Południa to ostatnia przeprowadzka, na którą w ciemno się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 29.07.2004 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Z Rodzicami z mniejszego do większego mieszkania to raz , od rodziców do swojego mieszkania to dwa i mam nadzieję jesienią dokonać trzeciej przeprowadzki do własnego Domku ( do trzech razy sztuka ) Nie liczyłam wypadu na studia w Gdańsku bo to były takie małe walizkowo-plecakowe przeprowadzki . Pozdrawiam - Maxtorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts