Qura 30.07.2004 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Do tej chwili dokładnie 7 razy, żona znacznie więcej. Ale to nie koniec drogi. Myślę, że będzie jeszcze przynajmniej raz, a może i dwa razy. Liczę na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 03.08.2004 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 1. Z rodzicami z pokoiku u siostry mojej babci (robiłem tam jeszcze przez wiele lat za wnuka... ) do ich domu - 1968, 2. Z domu rodziców do hotelu asystenckiego - 1989, 3. Do własnego mieszkanka - 1992, 4. ... do własnego domku...2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 04.08.2004 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Ja mam na swoim koncie minimalną ilość przeprowadzek,tzn. 1 - z mieszkania rodziców do swojego M przeprowadziliśmny się z Mężusiem 6 miesiący po ślubie, dzięki tak szybkiej przeprowadzce zachowaliśmy wzorowe stosunki z Rodzicami Kolejna przeprowadzka, życzę nam aby była ostatnią, będzie już do naszego nowego domku, przypuszczam, że w najbliższej 2-latce (działkę już mamy, projekt wybieramy). Z szacunkiem i podziwem czytam o Tych, którzy przeprowadzali się powyżej 5 razy - toż to Mistrzowie Świata! Pozdrawiam, ALison Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 05.08.2004 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Ło matko! Ja to już nawet nie pamiętam, tyle tego było... W międzyczasie połowę rzeczy (książek, ciuchów, gadżetów) gdzieś po drodze poginęło, więc mam nadzieję, że ta przeprowadzka, w trakcie któej właśnie jestem, to już ostatnia i że to będzie mój dom na zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA-S 06.08.2004 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 A ja dwa razy, z mieszkania rodziców do małego mieszkanka razem z mężem (37 mk), potem do mieszkania 70 mk i mam nadzieję, że w 2005 przeprowadzę się przedostatni raz do mojego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.rob 06.08.2004 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 dobrze powyżej 10... trochę dużo, ale doszliśmy już do wprawy Kraków, Warszawa, Wrocław, Gdańsk, Poznań, Szczecin... z całą rodzinką i sporym dobytkiem a teraz czekam na ostatnią przeprowadzkę do własnego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kastel 09.08.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 ok 10 razy. do własnego domku jeszcze kawałek więc liczba może wzrosnąć. choć mam nadzieję że to nie będzie mieć miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caleb 09.08.2004 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Wyszło mi że 11 razy, aż sam sie zdziwiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sakus 09.08.2004 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Ani razu - chyba, że policzę moment jak miałem pół roku i rodzice się przeprowadzali do miejsca mojego obecnego zamieszkania. Jednak moja pierwsza "dorosła" przeprowadzka zbliża się nieuchronnie. Pewnie w październiku lub listopadzie do swojego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nezia 19.10.2004 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Przeprowadzki: 1. z domu rodziców do pokoju z łazienką-wynajmowanego, 2. do pokoju z kuchnią i łazienką-wynajmowanego, 3. do rodziców męża po ślubie, 4. z mężem do kawalerki-wynajmowanej, 5. do M2 z mężem i dzieckiem, które urodziło się trzy tygodnie później- wynajmowanego, 6. do M2 z mężem i rocznym dzieckiem-wynajmowanego, 7. do trzech pokoi z kuchnią i łazienką-wynajmowanych- z mężem i trójką dzieci, 8. do trzech pokoi z kuchnią i łazienką o 20 m. większych-użyczonych- od rodziny, z mężem i trójką dzieci, 9. mam nadzieję już na swoje z mężem i trójką dzieci, psem i -w planach- kotem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.10.2004 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Nezia - też Ci tego serdecznie życzę.zwłaszcza że masz spory "ekwipunek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nezia 19.10.2004 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Nezia - też Ci tego serdecznie życzę.zwłaszcza że masz spory "ekwipunek" Ależ, cóż znowu !!! Dzieciaki już odchowane, same pójdą i jeszcze się pomogą pakować jak dam im odpowiednio wielkie pudła, przecież "wrzucą" swoje rzeczy, nie bądźmy tacy drobiazgowi i nie czepiajmy się o "składanie" czy " pakowanie" ciuchów czy zabawek Pies sam wejdzie do samochodu, a miski???, po co??? on woli gruszki, ciastka psie od eukanuby no, mam nadzieję, że będzie też kot, ale to sprawa "w trakcie" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 19.10.2004 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Sześć razy w ciągu 14 lat,w tym dwa do swojego mieszkania. Siódmy raz będzie już do domu. Ale ja bardzo lubię przeprowadzki, średnio mogłabym przeprowadzać się co 2- 3 lata (oczywiście na swoje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 20.10.2004 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 O matko jedyna , ludzie - co wy???? 5razy, 6 razy Ja sie przeprowadzilam tylko 1 raz w.Z domu rodzinnego do obecnego mieszkania - bylo to 10lat temu . Drugi i ostatni raz bedzie do nowo wybudowanego domu. Czy ja jestem jakas inna?? Moze dlatego ze mieszkanie mam duze - nie zamienialam z 1 pokoju, na 2 potem z 2 na 3. Od razu dostalam duze wygodne mieszkanie. No nie wiem, nie wiem. Dlaczego wy sie tyle razy przeprowadzaliscie ? jaka byla przyczyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nezia 20.10.2004 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 O matko jedyna , ludzie - co wy???? 5razy, 6 razy No nie wiem, nie wiem. Dlaczego wy sie tyle razy przeprowadzaliscie ? jaka byla przyczyna? To proste, brak kasy na własne mieszkanie, rodzice nam niepomagają, a zarobić na mieszkanie nie jest tak łatwo. Oczywiście zależy to od pensji, ale przyjmując średnią krajową=2600zł brutto, jak łatwo obliczyć, można za jedną pensję kupić 3/4 metra mieszkania, bądź 1,20 m domu...(bez działki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 20.10.2004 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 ja sie przeprowadzałam 13 razy Ten 13 mam nadzieje, że nie jest pechowy bo jest to przeprowadzka do naszego nowego domu. Ale planuję jeszcze 2 przeprowadzki: - wybudujemy jeszcze jeden dom (za jakies 10 lat, bo ten zostanie dla córci) - no i ostateczna przeprowadzka "na tamten świat" (mam nadzieję, że nie tak szybko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.10.2004 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Na razie 4 razy Mam nadzieje, że w miarę szybko będzie nr 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 31.07.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 3 pozycja - 11 razy. Teraz czekamy na 12, najważniejszą przeprowadzkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 31.07.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 6 będzie jeszcze jedna do własnego domu, nie zarzekam sie ze ostatnianie wiem co życie przyniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 31.07.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 6 będzie jeszcze jedna do własnego domu, nie zarzekam sie ze ostatnia nie wiem co życie przyniesie Ło masz...toż się chłopie naprawcowałeś... Ja w sumie 2 razy. Z domu > do własnego blokowego > dom i mam dosyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts