Agdula 31.07.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Teraz będzie 3 raz. Ale myślę, tylko a takich przeprowadzkach, które były powyjściu z domu rodzinnego i na swoje. To będzie moje trzecie lokum Takie przeprowadzki : jak wynajmowane mieszkanie czy akedemik to nie liczą się. Bo to tylko przeprowadzka z walizką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 01.08.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 to bedzie nasze trzecie miejsce zamieszkania, wiec druga przeprowadzka ) niestety, w porownaniu do pierwszej, ta bedzie o wiele trudniejsza ) graty, graty, graty, graty ...... no i ciuchy. wow !! J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 02.08.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Pierwszy raz po ślubie z mieszkania rodziców do pokoju w mieszkaniu teściów, po roku do kawalerki - tzw mieszkanie rotacyjne, tam mieszkaliśmy cztery lata, potem do docelowego spółdzielczego, w którym mieszkaliśmy prawie dziesięć lat, w międzyczasie był jeszcze dwuletni etap zagranicą, gdy mąż był na kontrakcie, tam przebywałam z dzieckiem praktycznie na stałe, potem wybudowaliśmy dom, mieszkaliśmy 6 lat, sprzedaliśmy, bo zlikwidowaliśmy mieszczącą się w nim firmę i był za duży, przeprowadziliśmy się do obecnego mieszkania w którym mieszkamy już dwa lata i znowu budujemy - mały domek, do którego przeprowadzimy się w przyszłym roku. Razem będzie siedem przeprowadzek! I tak minęło 25 lat życia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 02.08.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 To będzie nasz pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 03.08.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 To będzie nasz pierwszy raz Eeeee tam, ten to macie pewnie dawno za sobą!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 11.08.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Hejka! Na razie sześć razy. Do wymarzonego domku będzie siódmy i mam nadzieję, że okaże się szczęśliwy. ___________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiktoria 13.08.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Liczac od slubu - 6 lat, to za niecaly miesiac bedzie 10 przeprowadzka, tym razem do wlasnego domu Wczesniej zawsze wynajete, w roznych miastach, krajach, kontynentach. + 3 rozne miejsca na studiach i 2 z dziecinstwa u mnie, a u meza - wlasnie policzylam - tez 3 studia (licze zmainy conjamniej budynkow, a nie pokoju w akademiku) + 2 jako dziecko Te statystyki sa przerazajace... przynajmniej dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 22.08.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Jak narazie to przeprowadzaliśmy się trzy razy i mamy nadzieję że ten czwarty raz będzie ostatnim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 26.08.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Moze beda nastepne przeprowadzki.Jak do tej pory 8 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaz 29.08.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Jeśli liczyć od wczesnego dzieciństwa, to będzie 15 razy. Za każdym razem inne miasto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 30.08.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Moja pierwsza była do Krakowa na studia. Podczas studiów przeprowadzałam się 5 razy w tym jeden raz z mężem. Teraz grzecznie siedzimy na wynajmowanych 20m2... A czy ostatnią przeprowadzką będzie ta do przyszłego domu - who knows Ja mam nadzieje że tak!! Choć parę rzeczy będzie też do zabrania od rodziców gdzie mamy mały skład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prystelka 04.09.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Ja się przeprowadzałam 2 razy. Do nowego własnego tym razem domku to będzie 3 raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 04.09.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Nie licząc akademika, wynajmowanych mieszkań i pokoi podczas "nauki" bo tego to nawet bym nie policzyła dokładnie, może ze 12 jak mnie pamięć nie myli .Poza tym to 7 razy, przyczyny były różne, a to zmiana miasta, a to zmiana koncepcji życiowej, a to jakiś mały wyjazd za granice, a to jakieś wieka miłość nie wypaliła po okresie próbnym, aż w końcu z własnego mieszkania razem z M do własnego domu. Mieszkamy juz 2 lata , to nasz pierwszy dom, ale na pewno nie ostatni. Kurcze wyszło około 20 nigdy się nad tym nie zastanawiałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rodan 12.09.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Pierwszy raz w dziecinstwie z woj. lubelskiego nad morze , póżniej 5-razy wynajmowałam mieszkanie (w tym 2razy sam pokój) obecnie własne mieszkanie, w przyszłym roku budowa domku. Na starość marzą mi się Wyspy Kanaryjskie - jest tam cudowny i sprzyjający klimat dla takich ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 18.09.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Szóstą przeprowadzką w całym życiu, będzie zamieszkanie we własnym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akm1971 21.09.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Od pierwszej wyprowadzki od rodziców 8 razy i teraz czeka mnie 9 raz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMP 23.09.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 1. z rodzinnego na czas remontu obecnego miejsca zamieszkania 2. z przejsciowego do obecnego czeka nas jeszcze 3-cia - do własnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusik 07.10.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 U nas było tak - w ciągu 6 lat małżeństwa: 1. Od rodziców do wynajmowanego mieszkania 500km od domu rodzinnego 2. Po roku znów do rodziców, ale tylko na 3 miesiące 3. Do własnego mieszkanka - 2 lata temu... i czekamy na wiosnę ... bo wtedy będzie pprzprowadzka nr 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 12.10.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 7 i mam nadzieje ze to koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 12.12.2007 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 aż mi się nie chce liczyć... w ciągu ostatnich 7 lat - 5 razy i zbliża się 6-ty. A "w o gule" to chyba z 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts