stokrotka 2 08.01.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 u nas : -najpierw od rodziców do wynajmowanego mieszkanka (na kilka m-cy) -potem do własnego mieszkanka (na niecałe 3 lata) -4 m-ce temu babci, do czasu wprowadzenia się do swojego domku ...mam nadzieję, że szybko to nastąpi i że to już ostatnia wyprowadzka (do tej pory jesteśmy nie do końca rozpakowani...bo myśleliśmy że króciutko tu będziemy mieszkać, więc wciąż czegoś nam brakuje, czegoś szukamy, wiele potrzebnych rzeczy nie jesteśmy w stanie odnaleźć w tym stosie naszych gratów...chyba odnajdą się dopiero przy kolejnej przeprowadzce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yatza 09.01.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Ile razy przeprowadzaliście się drodzy formumowicze? 1. Do studiów poza miejscem zamieszkania byłem wierny mieszkaniu rodziców, nieznana mi wówczas żona, również. 2. Na studiach - wynajęty z kumplem pokój. 3. Po studiach powrót "do mamusi" 4. Na swoim - mieszkanie 3-pok. 60m2 w bloku od 7 lat 5. Dom w budowie... kiedy? 2009? 2010? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
literkas 09.01.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 1 raz z rodzicamii 7 razy w ciągu ostatnich 6 lat razem osiem mam nadzieję, że następna przeprowadzka, to będzie już do własnego domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiasz 10.01.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 W ciągu 10 lat małżeństwa przeprowadzaliśmy się 4 razy, z czego czwarty przed dwoma miesiącami do wymarzonego domku. Zawsze myślałam, że te 4 razy to było wiele, ale jak widzę-niekoniecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 11.01.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 mam za sobą 10 przeprowadzek i coś czuję, że to nie koniec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 20.01.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Wychodzi na to, że 5 Mam nadzieję, że to nie koniec i jakiś domek jeszcze sobie wybuduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts