serwkomp 05.06.2016 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 Witam. Mam rury Pex Wavin woda już poszła wyczuwam drugi raz dziwny zapach, najpierw robiłem rury do kaloryferów wyczuwałem dziwny zapach , teraz to samo dałem rury do kuchni zapach ten sam , zapach ulatnia się po paru dniach. Spotkaliście się z takim czymś ?Jeszcze jedno gołebie znalazły wejście i sobie gruchały nie wiem czy to nie zapach od nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamihi 05.06.2016 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 Ja już kilka razy miałem styczność z wavinem i nigdy nie było problemu zapachu czy innych histori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 05.06.2016 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 No wiem ale wyczuwam taki dziwny zapach, może to od wody, rury tak jak pisałem Wavin.Zapach ulatnia się po 2 , 3 dniach. Z wełna miałem to samo po paru dniach zapach się ulotnił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts