eleeectra 28.07.2004 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Kochani forumowicze czy ktos moze mial doczynienia z solidna firma wykonujaca wiezby dachowe prefabrykowane,ktora dziala na podkarpaciu?Z gory dziekuje za kazda informacje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 28.07.2004 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Najbliższy wykonawca - http://www.canada-system.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 28.07.2004 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 panie Wojtkuczy moglby pan polecic tez kogos z wielkopolski? (najlepiej polnocnej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 28.07.2004 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Może nie Wielkopolska, ale chyba najbliżej - http://www.partner.szczecin.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 28.07.2004 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Rychłowice 21B , 98-300 WieluńTel./fax (0-43) 842-85-09 Eurotimber - Poznań 061 843 64 88 - firma sprawdzona przez kogoś z forum (PRO) Blachdek Wolsztyn068 384 25 21 Burkietowicz Odolanów - sprawdź na stronie http://www.burkietowicz.pl Porównaj ceny w Rychłowicach dają 6 lat gwarancji, drewno jest suszone komorowo, strugane czterostronnie i dodatkowo impregnowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzes_m 28.07.2004 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Niedawno wybierałem z wszystkich ww. wymienionych ,najlepsza była oferta Burkietowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eleeectra 28.07.2004 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Dzieki za namiary,zobaczymy jak od strony finansowej to wszystko sie przedstawia,mam na mysli Canada system,bo najblizej,a moze ktos juz korzystal z uslug tej firmy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eleeectra 28.07.2004 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Dzieki za namiary,zobaczymy jak od strony finansowej to wszystko sie przedstawia,mam na mysli Canada system,bo najblizej,a moze ktos juz korzystal z uslug tej firmy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 04.08.2004 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Niedawno wybierałem z wszystkich ww. wymienionych ,najlepsza była oferta Burkietowiczów. moje doświadczenia z więźbą burkietowicz i rychłowice (koło Wielunia) to jedyne tartaki które przygotowywują porządne oferty reszta zignorowała moje pracowicie przygotowane "zapytania ofertowe", eurotimber (Poznań) przysłał po 2 tygodniach bardzo ostrożną wycenę - między wierszami: " i tak nie kupisz więc po co się mamy wysilać" pan powiedział że sądzi z góry że mi nie będzie odpowiadać cena transportu więc nie robił w ogóle projektu , cena za transport do Wrocławia 1800 zł (6 zł za km ) cena za montaż 4500 PLN (u innych ok. 3000) - na próby negocjacji odpowiedź pana była opryskliwa: To niech pani idzie tam gdzie taniej Rozmowy nie kontunuowałam nie wiem czy jest sens - oni tam w Poznaniu mają gdzieś inwestorów z daszkami 300 m2 i nawet się nie wysilają żeby to ukryć. Rychłowice - jedyny który dzwonił się przypominać co kilka tygodni, od marca. Dowiedziałam się że mają bardzo dobry materiał, a rozwiązanie techniczne bardzo nam się spodobało (pan w cenie zaprojektował 2 dodatkowe pomieszczenia do wykorzystania - quasi użytkowe poddasze - damy świetliki do doświetlenia i będzie ładny stryszek. Drewno b. dobre Burkietowicz - zwykle jest tańszy od rychłowic - ale tutaj nie był - co ich bardzo zdziwiło - "to niemożliwe", szybie telefony do szefa, etc. etc. - różnica wyszła na ich niekorzyść, więc wzięliśmy Rychłowice. Zobaczymy. Tyle tytułem analizy rynku więźby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRO 04.08.2004 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Ja mam więźbe Mitek z Eurotimber w Poznaniu.Zanim zamówiłem trochę to trwało bo nalezy rozmawiać o szczegółach wykonania i tym podobne.Pierwsza oferta od nich poszła do kosza, ale żadnej innej nie dostałem od 2 tygodni po przesłaniu zapytań do firm z grupy Mitek.EuroTimber odezwał się po tygodniu od przesłania oferty i zachęcająco porozmawialiśmy i umówilismy się na spotkanie.Po 3 spotkaniach podpisaliśmy umowę (stargowałem 15% i transport w cenie materiału) dodatkowo dostałem fakturę na 7% wraz z montazem.Montaz trwał 2 dni bez zakłóceń, polecam wszystkim tego typu więźby i ten typ konstrukcji (jaj jestem super zadowolony). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 04.08.2004 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 PRO - ja widocznie rozmawiałam nie z tą osobą co trzebaa może za daleko mieszkam - Wrocław jest 300 km od Mielęcina więc pan stwierdził że nas skroi na transporcieAle faktycznie - taka więźba jest bardzo OK - ale kosztuje też nieźle ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRO 04.08.2004 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Ja rozmawiałem z dyr. handlowym (gość dość dziwny przy pierwszym spotkaniu) ale jestem odprony na takich na codzień jestem handlowcem i spotykam różnych ludzi.Kwestia transportu odpadła wytargowałem koszt po ich stronie, u mnie cena więźby Mitek wyszła z 13% więcej od tradycyjnej mokrej z tartaku, a zgodnie z umowa mam 5 lat gwarancji na Mitek. Nie odpuszczajcie mozna targować nie zawsze mają duze roboty i może trafiłem akurat w takim czasie na brak zleceń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 04.08.2004 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Pro - nie mówię że nic nie wytargowałam - udało się jakieś 18% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 04.08.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 A coś niedaleko Radomia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 04.08.2004 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Rychłowice są chyba blisko to koło Wielunia ja stamtąd biorę a to jakieś 200 km albo i więcej zobacz burkietowicza - a tak w ogóle to nie kieruj się odległością tylko ofertą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariop26 18.12.2014 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Jeżeli mogę komuś pomóc to nie polecam z góry firmy WIĄZARY BURKIETOWICZ z Odolanowa, firma tylko pozyskać klienta i spierdoli.... więźbę.Pani Adela P. nie jest wstanie ogarnąć tematu a później się wykręca że tego nie ma w umowie. Zakładanie całego dachu zajmują się ludzie którzy coś o dachach wiedzą ale nie do końca, ekipa pan Huberta (nie pamiętam nazwiska) tak zwaliła mi dach że dekarz musiał po nich poprawiać.Jak zgłosiłem reklamację to przyjechał jakiś dyrektor na budowę, odpicowany i wylansowany nie znający się na temacie i podpytujący co zostało przysłowiowo "spieprzone" Pan Tomasz N. nie wiadomo od czego który nie mający pojęcia o rzeczy.Tak więc ze swojej autopsji NIE POLECAM tej firmy ponieważ poprawki przez dekarza wyniosły mnie dodatkowo około 1000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts