Pola242 06.06.2016 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Witam wszystkich. Podczas zeszłego sezonu grzewczego koło grzejnika pojawiły mi się na kafelkach w łazience czarne kropki, najpierw były na jednej ale teraz rozniosły się na osiem kafelek. Próbowałam to zmyć środkami przeciw pleśni jednak szorowanie niewiele daje, tak jakby nie dało się tego zmyć, pomimo długiego "moczenia". Czy jest na to jakiś sposób? Dodam, że w tym miejscu mam "lukę w fudze". Fugi nie są chyba silikonowe. Przepraszam nie znam się na tym. W każdym razie pojawiło się to koło grzejnika. Mieszkam w mieszkaniu, a ściana o której mowa graniczy z klatką schodową. Proszę o porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Instaltechnic 06.06.2016 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Wrzuć jakieś zdjęcia, bo sam opis niewiele daje... Może klatka jest chłodna, przez co ściana chłodna i się skrapla. Jeżeli wentylacja słaba lub brak może coś takiego wystąpić. Jeżeli grzejnik grzeje to przy nim nie powinno - raczej gdzieś dalej... Co do fugi bez zdjęć nie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pola242 07.06.2016 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Już wczoraj próbowałam zamieścić zdjęcia jednak były kiepskiej jakości. To najlepsze jakie mam (złośliwość rzeczy martwych). Co do wentylacji kratka do kuchni, wywietrzniki w drzwiach, a poza tym drzwi od łazienki są praktycznie cały dzień otwarte. Być może to pojawiło się przed sezonem grzewczym jednak tego nie dostrzegłam. Zaczęło się od tego miejsca na zdjęciu i roznosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pola242 10.06.2016 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 Nikt nie pomoże ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Instaltechnic 15.06.2016 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 Nikt nie pomoże ? Niewiele widzę na tym zdjęciu, więc nic nie zdiagnozuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pola242 19.06.2016 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Niestety na zdjęciach są mało widoczne. między rurami na dole chyba najbardziej widać. Roznosi się to więc podejrzewam pleśń bo cóż by innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejkoziol11 28.06.2016 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Potrzebne jednak lepsze zdjęcia, najlepiej makro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts