if22 06.06.2016 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Jak usunąć stiuk ze ściany. Tak mi się wydaje, że to jest stiuk. Kupiłem mieszkania i było już to na ścianie, teraz chciałbym się tego pozbyć. Mogę na to bezpośrednio położyć farbę? Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 06.07.2016 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Szanowny Panie, przydatne w ocenie opisanego przez Pana problemu będzie zamieszczenie zdjęcia. Jeśli stiuk jest w dobrej kondycji, to nie ma konieczności zrywania go – wystarczy pomalować powierzchnię farbą Śnieżka Zacieki-plamy, a po jej wyschnięciu, nałożyć dowolną farbę emulsyjną. W przypadku, gdy stiuk jest w złym stanie, polecam go oczyścić i również pomalować farbą Śnieżka Zacieki-plamy, a następnie wyrównać ścianę za pomocą masy szpachlowej ACRYL-PUTZ® FS 20 FINISZ. Pozdrawiam serdecznie,E-rzecznik FFiL Śnieżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
happyboy 28.11.2019 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2019 Jak usunąć stiuk ze ściany. Tak mi się wydaje, że to jest stiuk. Kupiłem mieszkania i było już to na ścianie, teraz chciałbym się tego pozbyć. Mogę na to bezpośrednio położyć farbę? Dzięki. witam Artykuł na temat malowania stiuku: https://happyboy.pl/blog/2019/11/27/stiuk-malowanie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moje m4 24.03.2020 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Szanowny Panie, przydatne w ocenie opisanego przez Pana problemu będzie zamieszczenie zdjęcia. Jeśli stiuk jest w dobrej kondycji, to nie ma konieczności zrywania go – wystarczy pomalować powierzchnię farbą Śnieżka Zacieki-plamy, a po jej wyschnięciu, nałożyć dowolną farbę emulsyjną. W przypadku, gdy stiuk jest w złym stanie, polecam go oczyścić i również pomalować farbą Śnieżka Zacieki-plamy, a następnie wyrównać ścianę za pomocą masy szpachlowej ACRYL-PUTZ® FS 20 FINISZ. Pozdrawiam serdecznie, E-rzecznik FFiL Śnieżka Witam Mam podobny problem na scianach chyba stiuk i struktura pomalowane lakierem bezbarwnym z brokatem chcę TYLKO odświeżyć pomalować te ściany czy mogę zrobić j.w.? Mycie powierzchni, farba zacieki plamy (będzie sie trzymać na lakier?) nastepnie biala emulsja i lakier ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts