Bartz 07.06.2016 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Witam, szukam i nie mogę się doszukać alarmu który spełniałby moje oczekiwania.Do zabezpieczenia mam w pewnym sensie garaż, który stoi dosłownie pod blokiem jako ze sam blok stoi na filarach a pod spodem są miejsca parkingowe i garaże.Nie chce żadnych zmyślnych zestawów ze stacją dowodzenia. Zależy mi na:Czujnik wraz z głośną syrenąSygnalizator w domu, bym nie musiał tylko go przez okno wysłuchiwaćPilotyI ważna funkcja, by alarm sam przestawał wyć jeśli w jakimś tam czasie nie zostanie znowu wykryty ruch Po garażach biegają szczury, myszy i inne zwierzęta, nie chce by fałszywe alarmy zmuszały do spacerów. Idealnym przykładem jest ten alarm: http://allegro.pl/alarm-bezprzewodowy-zamel-sufitowy-zam-68-pilot-i4805946051.htmlBrakuje mu niestety osobnego sygnalizatora.Cena może być zdecydowanie wyższa, jeśli ktoś zna odpowiedni alarm, byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts