christa 14.07.2002 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2002 Moze zrobimy to samo co zaproponowal "trol"i sprobujemy cos takiego o Olsztynie i okolicach Wpisujmy firmy sklepy, hurtownie i wymienijmy sie doswiadczeniamiJestem w trakcie budowy i bylbym wdzieczny za wszelkie informacje Mysle ze jest wiecej takich jak ja. Do nastepnego razu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trajan 31.07.2002 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2002 buduje sie w Dabrownie kolo Grunwaldu, poszukuje stempli i dech na szalunki. Beton komorkowy juz kupilem w lidzbarku Warminskim - chyba najtaniej w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
christa 02.08.2002 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2002 ja jestem juz na etapie dachu,wyglada na to ze w warm.-maz. tylko my sie budujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kibart 08.08.2002 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2002 Przyłączam się do warmiaków. Buduję się w Dywitach koło Olsztyna. Mam stan surowy i właśnie się biorę za wykańczanie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorotus1719503897 16.11.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Witam, witam, dołączam do budujących w Olsztynie i okolicach.My budujemy w Szczęsnym, na chwile obecna mamy stan surowy zamkniety, jesteśmy na etapie dachówki. Do tej pory prawie wszystkie materiały kupowaliśmy w Losko, współpraca z tym składem układa sie dosyć dobrze. Ceny mają dosyć konkurencyjne, dachówkę również zamawialiśmy u nich, teraz zastanawiamy się nad oknami, na pewno będą Fakro, zanim zamówimy chcemy sprawdzić ofertę również w innych składach. Może macie jakiś skład z konkurencyjnymi cenami? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek T 16.11.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Nie wiem jak z cenami w Olsztynie ale w Szczytnie Węglewski ma dobre ceny np. płyta GK zwykła kupowałem po 18 PLN z groszami bloczek fundamentowy 14cm 4,18 z dowozem i rozładunkiem suporeks 24cm 8 PLN z groszami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts