serwkomp 07.06.2016 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Witam. Na dachu mam pape i pełne deskowanie, ale widzę że miedzy deskami szczelina widać pape. Tak samo jest na skosach które widać na zdjęciu. Na skosach widać kawałek papy i potem jest styropian. Może tak być czy nie ? Ktoś powiedział na forum że nie można dawać papy wewnątrz, mam pape i deskowanie i jak to mam rozumieć ? Chodzi o to że między szczelinami desek widać pape i nie wiem czy może tak być ? nie zaszkodzi mi to jak będzie ta papa ? wsumie to też jest wewnątrz. Dokładnie jest tak Blacha > papa > deskowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 08.06.2016 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 Ktoś coś słyszał ktoś coś wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 09.06.2016 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Panowie jak tam z moim pytaniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 09.06.2016 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Panowie jak tam z moim pytaniem ? Jest dobrze. Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 10.06.2016 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 Ok normalnie fioła dostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 05.07.2016 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 Aha Panowie zdjęcie wyżej. Na te deski pójdzie płyta gipsowa i tynk, oczywiście jest to pomieszczenie użytkowe.Mam jeszcze folie paraizolacyjną to jeszcze ją dam na to.To co jest na zdjęciach to są skosy dachu. Rozumiem że może tak być z tą papą że ją widać ale to będzie przykryte.Troche mnie to denerwuje że widać ją między deskami.Niektórzy piszą że papa jest szkodliwa, rozumiem, i denerwuje mnie to że ją widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 13.07.2016 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Znajcie się jakaś odpowiedź ? Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 20.07.2016 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Nie da rady dać odpowiedzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil30cm 21.07.2016 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Ludzie dużo gadają, jest jak najbardziej okej w niczym to nie szkodzi,a deski zawsze zeschną. Daj tam jeszcze wełnę żeby było cieplej bo może wiać tym skosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts